Áčko vyhrálo v Klášteře, Béčko podlehlo Horkám!

05.05.2012 21:32
Muži OP 20.kolo

Klášter n/Jiz. "A" - FK Krnsko "A" 0:3 (0:1)

Branky: Prskavec Tomáš, Šotka David, Losík Lukáš

Hráč zápasu za FK Krnsko: Prskavec Tomáš

Sestava: Novák J. - Brzák T., Hofman J., Soumar M., Šotka P.(K) - Firický J., Prskavec T., Šotka D., Karela M. - Hötzel T. (80. Vlasák V.), Losík L. (87. Křováček A.)

 

K utkání pod improvizovaným kolektivním vedením, pod nímž byl v zápise podepsán vedoucí T. Navrátil jsme přistoupili zodpovědně a zaslouženě si odvezli všechny body. Z malého hřiště na Klášteře se body nevozí snadno, ale nám se podařilo po celé utkání udržet koncentraci, což přineslo ovoce v podobě výsledku 0:3.

Před výkopem se přehnala přes vesnici vydatná dešťová přeháňka, která zanechala na trávníku několik rozměrných louží a zbytek pěkně namočila. Toho jsme od samého začátku využili, zasypali branku domácích řadou nebezpečných střel a centrů. Z náporu vzešlo nastřelené břevno z přímého kopu rozehraného M. Soumarem a násleně i vedoucí branka, kterou dal po přízemní střele T. Prskavec. Otevřená hra z naší strany způsobila také otevření okének v naší obraně, ale šance domácích spolehlivě zneškodnil pozorný J. Novák.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, dokonce jsme ještě přitlačili na pilu. Snaha opět přinesla své ovoce v podobě dalších pohledných akcí, zakončených brankami. Střelecký půst trvající 6 zápasů konečně protrhl D. Šotka, když se prosadil střelou zpoza vápna. Třetí zásah přišel zanedlouho poté - za svůj důraz byl odměněn šťastnou brankou L. Losík, jehož centrovaný míč si za záda vlastního brankáře srazil domácí obránce. Několik dalších příležitostí jsme ještě nedokázali proměnit, a tak utkání skončilo jen tříbrankovým rozdílem.

 

Muži III.třída 18.kolo

Horky n/Jiz. - FK Krnsko "A" 5:2

Branky : Mosiurczak,2x A.Kohout,2x V.Kohout,Parastiuk,Hötzel.J                  

Sestava :

FC Horky -  J.Kraus,M.Král,V.Sedláček,M.Starý,T.Sekera,J.Bláha,

M.Mosiurczak,P.Cimrman,K.Horák,V.Kohout,A.Kohout

 

Trenér a levý záložník: K.Horák

 

FK Krnsko B – Stýskal,Šulc V.Škornička,Steklý,Uhlík,Sobalík,Šulc  J.,Hötzel J.,Netušil,Parastiuk,Vízek

střídali : (Kroupa,Beneš,)

 

Trenér : Šlosr