23.kolo OP FK Krnsko "A" porazilo Struhy "jen" 2:1

27.05.2012 09:01

Muži OP OFS MB 23.kolo

FK Krnsko "A" - Sokol Struhy 2:1 (1:1)

Branky: Karela Milan, Losík Lukáš

Hráč zápasu za FK Krnsko: Karela Milan

Sestava: Novák J. - Brzák O., Brzák T., Soumar M., Šotka P.(K) - Janata M. (55.min Prskavec T.), Šotka D., Karela M., Vlasák V. (65. Firický J.) - Vízek V., Losík L. (87. Křováček A.)

Proti týmu ze spodní části tabulky jsme si chtěli spravit chuť po spackaném minulém kole. Zvlášť, když přijel soupeř, který od nás na podzim na svém hřišti obdržel bůra.

Do utkání jsme vstoupili aktivně, přičemž naše hra byla založená na velkém množství přihrávek. Díky dobrému pohybu se otevíraly slibné příležitosti ke vstřelení branky, ale nabídnuté šance byly řešeny často příliš zbrkle. Z tlaku však vzešla přeci jen naše vedoucí branka, když z dobrých 25 metrů napřáhl M. Karela a přízemní střelou překonal dosud výborně chytajícího brankáře Struh. Po vstřelené brance se nám podařilo soupeře ještě více zatlačit, ovšem dál doplácíme na špatnou produktivitu v koncovce. Soupeř se v prvním poločase dostal snad jen 2x na naší polovinu, jednou z toho byla poměrně nebezpečná střela, ale druhá návštěva již znamenala vyrovnávací branku. Hostující hráč vymetl pavučinky z levé šibenice naší branky.

Do druhého poločasu jsme nastupovali se sebedůvěrou a s tím že stejná hra nám musí zaručit vítězství. Nastolené pořádky na hřišti se nezměnily, a tak bylo k vidění opět několik zahozených šancí z naší strany - 2x na brankové čáře zasahoval za překonaného brankáře obránce, 2x jsme nastřelili tyč  a několik střel zlikvidoval výtečně rozchytaný brankář hostí. Kýženého gólu se nám přeci jen dostalo, když se prosadil L. Losík, jeho typickým, skoro až neuvěřitelným způsobem. Vysoký centr napálil z první na branku a balón skončil k němému úžasu většiny diváků i hráčů v brance. Celé utkání jsme s přehledem zvládli až na jeho závěr, kdy se začalo zbytečně řečnit a vzniklo několik chyb, které však hosté nedokázali potrestat. Zápas jsme tedy zaslouženě vyhráli, ovšem konečné skóre 2:1 ani zdaleka nevypovídá o dění na hřišti.