FK Krnsko "A" prohrálo v K.Hlavně!

22.04.2012 18:51

Muži OP 18.kolo

ZD Kostelní Hlavno - FK Krnsko "A" 3:2 (0:2)

Branky: Losík Lukáš, Hofman Jan

Hráč zápasu za FK Krnsko: Hofman Jan

Sestava: Novák J. - Brzák O. (30.min Firický J.), Brzák T., Soumar M., Šotka P.(K) - Hofman J., Prskavec T., Šotka D., Janata M. - Karela M. (65. Hötzel T.), Losík L.

Když jsme se chystali na zápas v Kostelním Hlavně, všichni tušili, že to bude velká bitva. Hlavně měly dostat zabrat nervy. Fanoušci domácích vždy dokáží dostat ze svých oblíbenců vše co je v jejich silách a naopak hostující tým, svými často hanlivými pokřiky, vydeptat. Na tyto situace jsme se snažili všichni připravit, abychom se soustředili pouze na svůj výkon.

Zpočátku se vše celkem dařilo, když jsme přečkali úvodní nápor domácích podařilo se nám ujmout vedení. Střelcem byl po samostatném úniku Lukáš losík, jenž obstřelil vyběhnuvšího brankáře. Další rychlé akce se nám nepodařilo lépe zvládnout, a tak z nich byly pouze nevyužité šance. Ovšem po akci kdy M. Karela nepříjemně vystřelil a brankář domácích míč pouze vyrazil přímo pod nohy dobíhajícího J. Hofmana, který míč uklidil do prázdné branky, již nemohla být spálena. Šťastný střelec si připsal první zásah v dresu "A" mužstva. Vypadalo to, že dáme Hlavnu ještě další góly, ale pak se vše změnilo. Čeho jsme se obávali se naplno rozpoutalo, diváci i hráči značně přitvrdili, přičemž někteří naši hráči na provokacích nesli také svůj díl viny. Stále jsme se snažili o uklidnění hry, ke kterému po několika zákeřných zákrocích nabádal také rozhodčí, což se nám do poločasu kupodivu podařilo. Do kabin se šlo za stavu 0:2.

Druhý poločas začal doslova hrůzostrašně. Během několika minut bylo totiž srovnáno. V obraně jsme vytvořili velmi mnoho individuálních chyb a umožnili domácím snadno skórovat. Poté se hra opět vyrovnala a my si vytvořili další brankové příležitosti. Tentokrát se však žádná neujala. Naopak udeřili zase Hlavenští, když několik minut před koncem rozhodl o osudu utkání nikým nehlídaný hráč na zadní tyči. Domácí nás dostali svými notoricky známými zbraněmi, na které jsme se připravovali, ale nepodařilo se ukočírovat emoce - z toho se musí každý jen poučit - ne posrat.