4. Přípravné utkání FK Krnsko - SK Rejšice "B"

04.03.2015 17:30

FK Krnsko "A" - SK Rejšice "B" 6:2 (2:0)

Branky: 3x Soumar M., 3x Firický J.
Sestava 1. poločas

Novák J. - Šotka P., Hötzel M., Janata M. - Čadil J. - Šotka D., Tvaroh Pe., Sobalík J., Hötzel J. - Firický J. - Soumar M.

Sestava 2. poločas

Kůrka P. - Hrubý D., Hötzel M., Janata M. - Čadil J. - Hötzel J., Šotka D., Firický J., Jakubec Z. ml. - Soumar M. - L. Ježek (Bříška J.)

 

V utkání, které bylo v prvním poločase velmi vyrovnané, jsme dokázali zvítězit a to překvapivě vysokým rozdílem.

První poločas byl zpočátku opatrný, když Rejšice zkoušely štěstí rychlým přenesením hry za obranu. My jsme byli nebezpeční svým důrazem při napadání jejich rozehrávky. Obě taktiky přinášely pouze chvilkovou územní převahu, ale ke gólu nevedly. Nám se podařilo prosadit jako prvním, a to když z rohoveho kopu nastřelil J. Firický M. Soumara. Rejšice byly tímto gólem zaskočeny a zanedlouho to bylo již o dvě branky. Tentokráte se prosadil J. Firický. Soupeř měl také šance, ale o možnost skórování se několikrát připravil lehkovážným a váhavým zakončením.

Druhý poločas byl oboustranně velice výživný. Začalo to ovšem nevesele, protože po necelé minutě na hřišti byl nucen odstoupit pro nedoléčené zranění kolene L. Ježek. Následně jsme nejprve zvýšili druhým zásahem J. Firického na 3:0, a pak přišel na řadu neplánovaný oddechový čas. Rejšice během něho dokázali díky dvěma pokutovým kopům snížit na rozdíl jediné branky. První penaltu gólman P. Kůrka vyrazil, ale míč se odrazil k nohám neúspěšného střelce a ten se napodruhé nemýlil. Tato studená sprcha nás probrala a vstřelili jsme ještě tři branky. Jmenovitě se prosadili ještě 2x M. Soumar a 1x J. Firický. Oba střelci tak zakončili úspěšné vystoupení na benátecké umělce hattrickem.

 

Příští týden pokračuje zimní příprava dle následujícího plánu:

Středa 25.2.2015 - odjezd na Soustředění do Osečné - sraz 16:30 u Kocandy