3. Přípravné utkání FK Krnsko - FC Nemyslovice

15.02.2015 18:31

FK Krnsko "A" - FC Nemyslovice 5:2 (3:1)

Branky: 2x Šotka D., 2x Firický J., Hötzel M.
Sestava 1. poločas

Kůrka P. - Janata M., Čadil J., Šotka P. - Šulc M. - Hötzel J., Šotka D., Firický J., Jakubec Z. ml. - Hötzel M. - Soumar M.

Sestava 2. poločas

Novák J. - Hrubý D., Čadil J. (Hötzel M.), Šesták V. - Šulc M. - Janata M., Šotka D., Tvaroh Pe., Šotka P. - Firický J. - Bříška J.

 

V utkání jsme byli lepším týmem, jen jsme se nevyvarovali hernímu výpadku v každém z poločasů.

Zápas začal nešťastně, když nepovedená rozehrávka P. Kůrky skončila přímo na kopačce soupeře a ten neměl problém vstřelit vedoucí branku. V dalším vývoji však mladý brankář nechal svým dobrým výkonem zapomenout na počáteční nezdar a tým podržel. Utkání jsme postupně otočili, když branky dali M. Hötzel, D. Šotka a také s přesnou muškou bojující J. Firický.

Druhý poločas byl z počátku zcela v naší režii. Nemyslovičtí nevěděli, kde jim hlava stojí, ale naše šance končily velice nepřesným zakončením, nebo ve spárech brankáře. Až přišel spravedlivý trest v podobě snížení na 3:2. Hráč soupeře prošel středem pole jako nůž máslem a skóroval. Na snížení jsme rychle zareagovali a vstřelili další branky - konkrétně se prosadili ještě jednou D. Šotka a J. Firický. Branku dal také M. Janata, ale díky kouzlícímu pomeznímu, který ani nevěděl, jestli mával ofsajd nebo ne, mu nakonec regulérní branka nebyla uznána.

Zápas jsme tedy zvladli, ale skóre mohlo být mnohem výraznější v náš prospěch, jelikož spousta šancí vyšla vniveč.

 

Příští týden pokračuje zimní příprava dle následujícího plánu:

Úterý 17.2.2015 16:30 – 17:30 – hřiště Jizerní Vtelno

Čtvrtek 19.2.2015 16:30 – 17:30 – hřiště Jizerní Vtelno

Sobota 21.2.2015 18:30 – 20:30 – UMT Benátky n/Jiz (sraz 17:30 Benátky)