FK Krnsko "A" doma navázalo na brakové hody z Hradiště!

07.10.2012 13:04

FK Krnsko - muži “A“

6.kolo FK Krnsko “A“ - Čechie Čejetice 5:1 (4:0)

Branky: 2x Losík Lukáš, Vízek Václav, Šotka David, Šulc Martin

Hráč zápasu za FK Krnsko: Martin Janata

Sestava:

 

 

Novák J.

 
Janata M.

Soumar M.

Čadil J.

Šotka P.

Míchak V.

Šotka D.

Šulc M.

Firický J.

 

Vízek V. (K)

Losík L.

 

 

 

 

 

 

střídali: Brzák T. za Míchala V., Brzák O. za Firického J., Lukáš P. za Losíka L.

 

Ani hezké sobotní počasí ani atraktivní soupeř z nedalekých Čejetic, nepřilákaly na náš stadion příliš početnou diváckou návštěvu. Ti co nedorazili mohou jen litovat, že si neudělali čas, protože bylo k vidění další pohledné utkání Okresního přeboru.

Od úvodního hvizdu jsme se chopili iniciativy a přehrávali soupeře. Úvodní tlak, jak je již obvyklé, přinesl několik šancí, ovšem branka zatím odolávala. Ve snaze ujmout se vedení jsme nepolevili, což přineslo své ovoce. Jako první se střelecky prosadil po rychlé akci V. Vízek, když obečel vyběhnuvšího brankáře, načež skóroval do prázdné branky. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, přičemž tentokrát akci po ose M. Šulc - J. Firický - L. Losík zakončil poslední jmenovaný přízemní střelou z první. Jako třetí se mezi střelce zapsal D. Šotka po rohovém kopu rozehraném V. Vízkem. Konečné poločasové skóre 4:0 upravil druhým gólem v zápase L.Losík.

Druhá část pokračovala naší převahou, přičemž Čejetice se několikrát snažily prosadit, ale nebylo z toho víc, než ne příliš nebezpečná střela z dálky. Naší převahu jsme opět potvrdili i brankově. Po dalším precizně zahraném rohovém kopu od V. Vízka naběhl na přední tyč M. Šulc a nechytatelnou hlavičkou zvýšil na 5:0. Poté jsme se stále snažili pokračovat v nastoleném trendu, ten však přinesl již jen šance bez gólového efektu. Naopak Čejetice využili chvilkového zaváhání obrany a těsně před koncem vstřelily čestný úspěch. Po vítězství 5:1 nám v tuto chvíli patří 2. příčka v tabulce 1. bod za nejbližším soupeřem z Horek.