FK Krnsko CUP - 1. ročník se vydařil

05.07.2015 11:20

První ročník mužského turnaje v malé kopané FK Krnsko CUP proběhl 27.6.2015 ve fotbalovém areálu v Zámostí. Zúčastnilo se 8 týmů, přičemž každý tým disponoval 10 – 11ti hráči. Hrálo se na dvou hřištích, systémem 5+1, převážně dle fotbalových pravidel. Týmy nejprve bojovaly ve dvou čtyřčlenných základních skupinách o postup do semifinále. Vítěz jedné skupiny vyzval druhý tým ze skupiny druhé a naopak. Z těchto soubojů vzešli finalisté a účastníci utkání o 3. místo. Ostatní týmy se dle pořadí v základních skupinách utkaly o konečné umístění v turnaji.

Vítězem se stali hráči Dobrovice, kteří potvrdili roli papírového favorita a v turnaji neztratili ani bod. Druhé místo obsadili hráči týmu vystupujícím pod názvem Míchal Tvaroh a třetí skončilomužstvo domácího FK Krnsko. Těsně pod stupni vítězů se umístil výběr nohejbalistů Jizerního Vtelna a následovaly týmy: Sobal tým, Sufusky, Struhy a FK Krnsko dorost. Nejužitečnějším hráčem byl jednohlasně zvolen brankář týmu FK Krnsko dorost Petr Bahník a nejlepším střelcem se stal se 12ti brankami Zdeněk Jakubec ml. Zajímavostí je, že v každém ze zúčastněných týmů bylo možné nalézti hned několik hráčů, kteří jsou více či méně spojení s aktivním účinkováním v klubu FK Krnsko. Jedině vítěz turnaje byl Krnskem zcela nedotčený.

Turnaj se nesl ve skutečně přátelské atmosféře a v duchu fair play. Nad dodržováním fotbalové kázně drželi pevnou ruku rozhodčí Karel Sobalík a Tomáš Nejedlo.

Děkujeme všem zúčastněným hráčům, funkcionářům a fanouškům a těšíme se na příští ročník, který se uskuteční příští rok v obdobném termínu.