FKK "A" předvedlo v Hradišti téměř dokonalý poločas!

30.09.2012 11:22

FK Krnsko - muži “A“

6.kolo  Mnichovohradišťský SK "B" - FK Krnsko “A“ 2:7 (0:6)

Branky: 2x Vízek Václav, 2x Losík Lukáš, Šotka David, Šulc Martin, Míchal Vratislav

Hráči zápasu za FK Krnsko: Šulc Martin

Sestava:

 

Novák J.

 

Brzák T.

Soumar M.

Čadil J.

Šotka P.

Hötzel T.

Šotka D.

Šulc M.

Firický J.

 

Vízek V. (K)

Losík L.

 

 

 

 

 

 

střídali: Míchal V. za Hötzela T., Lukáš P. za Losíka L., Hötzel M. za Vízka V.

 

V krásném fotbalovém prostředí na stadionu MSK jsme odehráli dva velice odlišné poločasy. Slabá divácká návštěva mohla vidět pohledný otevřený fotbal z obou stran a hlavně 9 krásných gólů.

Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a soupeře ztlačili do hluboké defenzivy. První tři šance se nám nepodařilo proměnit, ale v rozmezi mezi 10. a 30. minutou se s brankami doslova roztrhl pytel. Kvalitním napadáním jsme nutili domácí obranu k chybám a ty pak chladnokrevně trestali. Za oněch 20 minut svítilo na ukazateli skóre 0:4. Prosadili se nejprve po samostatném úniku V. Vízek, poté zvýšil D. Šotka chvíli na to přidal další zásah V. Vízek a povedenou sérii završil L. Losík. Na hrozící debakl zareagovali domácí hráči velice dobře, když zvýšili svou snahu, ale v zakončení je dlouho trápila přesnost. Když už to vypadalo, že inkasujeme zachránila nás branková konstrukce. Do poločasu se nám podařilo přidat ještě dvě branky, přičemž autorem té z kategorie výstavních byl M. Šulc, který využil vyběhnutí brankáře načež jej pohotově z dobrých 30ti metrů přeloboval. Sumář úvodního dějství uzavřel těsně před odchodem do kabin svým druhým zásahem L. Losík.

Do druhé části vstoupilo Hradiště s odhodláním pokusit se o zázrak. Vysunuli na hrot svého robustního kapitána, a ten nám dělal velké potíže. Větší jsme si však způsobyli sami svou nedisciplinovaností. Polevení v koncentraci se dalo i přes stálé hecování většiny kolektivu očekávat, ale nemělo by se to stát tak výrazným způsobem. Po inkasování z našeho pohledu zbytečných dvou branek (pozn. Domácí si je za svou hru rozhodně zasloužili) jsme se konečně srovnali a dohráli zápas se vztyčenou hlavou. I přes nevýraznou hru ve druhém poločase se nám podařilo vypracovat si řadu příležitostí, ale ty zústávaly dlouho nevyužity. Zejména smolný zápas má za sebou J. Firický, který zkoušel štěstí snad 5x, ovšem marně. Konečnou podobu výsledku dal V. Míchal, jenž se téměř na rok přesně  vrátil do sestavy po dvojité zlomenině dolní končetiny. Z Mnichova Hradiště si tedy odvážíme všechny body za vysoký vítězství 2:7.

 

Diskusní téma: FKK "A" předvedlo v Hradišti téměř dokonalý poločas!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek