Krnsko "A" přehrálo doma AKUMU

23.09.2012 09:46

FK Krnsko - muži “A“

5.kolo FK Krnsko “A“ - Akuma MB 3:0 (1:0)

Branky: 2x Soumar Martin, Vízek Václav

Hráči zápasu za FK Krnsko: Soumar Martin

Sestava:

 

Novák J.

 

Janata M.

Soumar M.

Kunst O.

Šotka P.

Hötzel T.

Šotka D.

Šulc M.

Firický J.

 

Vízek V. (K)

Losík L.

 

 

 

 

 

 

 

střídali: Brzák T.za Hötzela T., Hötzel M. za Firického J., Lukáš P. za Vízka V. 

 

V utkání 5.kola jsme opět řešili několik změn v sestavě, nakonec se však velká revolce neudála a došlo nuceně pouze ke dvěma. Dalo se tak bez problémů navázat na vysoké vítězství ze hřiště Kosořic. Soupeřem nám však byla Akuma MB, která s námi v posledních letech hraje vždy vyrovnanou partii.

Do utkání jsme vstoupili poměrně opatrně, stejně jako hosté. Brankáři mohli v prvních minutách zústat klidně v kabině. To samé platí pro brankáře Akumy při střele M. Soumara po bezchybně rozehraném nepřímém kopu. Ve 30. minutě totiž V. Vízek balón jen lehoulince postrčil a štastný střelec vypustil nechytatelnou pumelici, která od břevna zapadla do branky. Vedení vneslo na naše kopačky vce klidu a lehkosti. Vypracovali jsme si několik dobrých příležitostí, ale zklamalo zakončení. Hosté zahrozili několika nebezpečně rozehranými testnými kopy, ty ovšem většinou branku minuly takže J. Novák nemusel vůbec zasahovat.

Druhý poločas přinesl pokračování naší převahy a další krásný střelecký zápis z kopačky M. Soumara. Ten se postavil ke druhému trestnému kopu a vypáli další ze svých projektilů a brankář byl opět překonán. Druhá branka nás opět více uklidnila, cehož využili hráči Akumy. Oživili hru několikerým střídáním a začali nepříjemně ohrožovat naši svatyni. Z tlaku však vytěžili pouze břevno a další pokusy pochytal bezchybý J. Novák. Pojistku výsledku vstřelil svým STÝM gólem v dresu Á mužstva V.Vízek. Zbytek zápasu se poté již víceméně jen dohrával. Vítězstvím jsme se posunuli na třetí příčku tabulky. Potěšením je, že na utkání začíná chodit čím dál více povzbuzujících diváků kterým tímto vřele děkujeme.

 

Diskusní téma: Krnsko "A" přehrálo doma AKUMU

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek