Přípravné zápasy - podrobněji

18.08.2013 08:56

4. Přípravné utkání:

Neděle 18.8.2013 SK Bezno-Sovínky "A" – FK Krnsko “A“ ?:?

Branky:

Sestava:

 

3. Přípravné utkání:

Neděle 11.8.2013 Dlouhá Lhota “B“ – FK Krnsko “A“ 3:2 (1:0)

Branky: Losík L., Soumar M.

Sestava:

Novák J. / Dufek M. – Janata M., Soumar M., Hötzel M., Šotka P. – Těšínský J. / Lukáš P., Šulc M., Firický J., Beneš M. / Steklý L. – Losík L., Hötzel T. / Klaban M.

První půlka byla vyrovnaná oba týmy se dobře soustředili a mi se snažili o hru pozemi s krátkými rychlými přihrávkami. Sem tam se povedla rychlá akce Lhotě a nebo naopak nám. Gól dali domácí potom, co jsme špatně přebrali nabíhající hráče. Druhý poločas byl z naší strany horší, ale na skóre vyrovnaný. Nejprve Losík L. po dobrém vysunutí od Soumara M. vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase jsme měli problémy zejména ve středu zálohy kam přišel šikovný mladík a dělal si tam, co chtěl. Moc se nám ho nedařilo eliminovat. Domácí se dostali postupně do vedení 2:1 a následně 3:1.  Ale na konečných 3:2 korigoval svým typickým buldočím způsobem Soumar M.

 

2. Přípravné utkání:

Neděle 4.8.2013 FK Krnsko “A“ – SK Mšeno 3:7 (2:2)

Branky: 2x Uhlík Michal, Hötzel Tomáš

Sestava:

Novák J. (Michal ?.) – Janata M. (Steklý L.), Tvaroh Pe., Uhlík M. (Valeš J.), Šotka P. – Hötzel J., Firický J. (Hötzel M.), Šulc M., Hötzel T. (Lukáš P.) – Losík L. (Těšínský J.), Parastiuk J. (poločas)

Prohráli jsme 3:7 po poločase 2:2. Asi 60 minut bylo z naší strany kvalitních a hráli jsme dobře. Vypracovali jsme si řadu vyložených šancí (2x Losík, Hötzel T., Firický J.), ale Mšeno dalo gól z protiútoku. Oba naše góly dal Uhlík M. – jeden z penalty a jeden z přímáku. Poslední náš gól dal T. Hötzel, ale to už snižoval na 3:6.

Na utkání dorazilo 17 hráčů. Záměrem bylo, aby si zahráli všichni. Velké množství změn v sestavě se projevilo na kvylitě hry. Po výměně středu zálohy - Šulc M. se přesunul do útoku a M. Hötzel do středu zálohy a stoperské dvojici hráli Tvaroh Pe. a Valeš J. Po těchto změnách a výrazném polevení v koncentraci to šlo z kopce a dostali jsme za 15 minut 4 góly. Svůj kiks jsem si připsal i já, když jsem přijímal balón ve stoje jako “hydrant“ a poslal ho přímo do běhu útočníkovi.

 

1. Přípravné utkání:

Neděle 28.7.2013 FK Krnsko A - Jizeran Doubrava 1:1 (0:0)

Branka: Valeš Jan

Sestava:

Dufek M. - Těšínský J., Tvaroh Pe., Janata M., Šotka P. - Losík L., Firický J., Valeš J., Hötzel T. - Klaban M., Netušil M.

Hokejově střídali: Vlasák V.

Utkání se odehrálo ve velkém horku a tomu odpovídala i jeho úroveň. Doubrava přijela ve větším počtu, a tak mohla lépe reagovat na to, když některým hráčům došly síly. My jsme museli opět řešit neúplnou sestavu a doslova jí plácat z hráčů, kteří přišli.

Úvodní dějství patřilo hostujícímu celku. Dlouho jsme se nedokázali vymanit z jejich sevření. Několik rohových kopů a dobrých šancí se nám podařilo eliminovat i díky dobrému výkonu brankáře M. Dufka. Poté co se Doubrava vybouřila umožnila náznaky šancí i nám. Hrozili jsme z protiútoků, ale také bez gólového efektu.

Ve druhém poločase vstřelil hezkou branku J. Valeš, čímž otevřel skóre zápasu. Hráč tak oslavil návrat na fotbalové trávníky po několikaleté přestávce. Hosté se nevzdávali a zanedlouho bylo varovnáno. Chybného obsazení útočných hráčů dokázali bezchybně využít a potrestat jej. Několik minut před koncem poločasu, který byl z důvodu nesnesitelného pošasí o 10 minut zkrácen se nám naskytla možnost vstřelit vítěznou branku. Pe. Tvaroh, určený jako exekutor pokutového kopu však nabídnutou šancí opovrhl. Úvodní zápas pod vedením nového trenéra A týmu FK Krnsko Petra Klabana, tak skončil remízou 1:1.