Áčko porazilo Čejetice "jen" 3:1

10.04.2011 06:58

V utkání, ve kterém jsme nenarazili na sobě rovného soupeře se opět naplno ukázalo naše střelecké trápení.

Čejetice byly v současné formě asi nejslabším týmem z dosavadních 16ti měření sil v této sezóně. My jsme si vytvořili mnoho šancí, ale ve výsledku můžeme být rádi, alespoň za tři vstřelené branky.Častokrát špatně řešíme zejména přechod do útoku, a když už soupeře překvapíme rychlým protiútokem a přečíslením finální fáze bývá velice kostrbatá. Místo jednoduchého centru nebo pohotové střely, vymýšlíme ještě jednu i více přihrávek, čož dovolí soupeři zformovat své obranné šiky a zneutralizovat naši snahu.

V prvním poločase, zejména ihned zkraje utkání, hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, ale nám se nepodařilo jejich dezorintace využít. Prosadil se až po čtvrthodině hry D. Šotka, když hlavičkoval po přesném centru T. Brzáka. V další dvacetiminutovce jsme se dokonale přizpůsobili soupeřově "hře" a tato fáze se dá s klidem označit za fotbalový hnus. Do poločasu mohlo být skóre v náš prospěch výraznější, ale v úvodu článku zmíněné faktory zapřičinily, že zústalo pouze u šancí.

Druhá polovina byla z větší části koukatelnější, ovšem střelecké kopačky ne a ne nazout Venca Vízek, který opět nastřelil tyč a další šance neproměnil. Dalších branek se naši nároční diváci přeci jen dočkali. Po akci z pravé strany centroval na přední tyč T. Brzák, zde balón tečoval P. Šotka a dílo dokonal důrazně zakončující a v posledních utkáních střelecky velmi úspěšný Pepa Hötzel. Náš třetí a svůj druhý zásah v utkání zaznamenal výborně hrající D. Šotka, když svůj únik po pravé straně zakončil podél vyběhnuvšího brankáře hostí. Tečku za utkáním uděly Čejetice a zdramatizovaly tak závěrečné minuty.

 

Diskusní téma: Áčko porazilo Čejetice "jen" 3:1

Oprava

Mitch 10.04.2011
Ok. Dík - Opraveno!

Chyba

Dave 10.04.2011
Celkem dobrý, až na to, že na ten druhý gól jsem nenahrával já, ale Brzy.

Přidat nový příspěvek