Do třetice to vyšlo.

03.09.2011 17:00

FK Krnsko “A“ - Čechie Čejetice 3:1 (1:1)

Branka: Firický J., Vízek V., Hötzel J.

Sestava: Novák Jan - Horna J. (60. Vlasák V.), Uhlík M., Soumar M., Šotka P.(K) - Firický J., Šotka D., Míchal V., Lukáš P. - Hötzel J.(75. Netušil M.), Vízek V. (85. Hötzel T.)

Až ve třetím kole jsme dokázali zvítězit a také vstřelit více než jeden gól. Branek mohlo být klidně více, ale mizerná hra v prvním poločace a špatná střelecká forma po celý zápas znamenala výsledek 3:1. Ze sestavy vypadlo několik hráčů, a tak jsme oslovili hráče B mužstva, ze kterých však svolil až jeden z nejstarších Josef Hötzel. Odměnou za velmi dobrý výkon mu byla hlavní role v nejlepší akci zápasu. Po centru také velice dobře hrajícího Petra Lukáše vystřihl totiž parádní nůžky a tímto svým počinem zvýšil na konečných 3:1.

Utkání bylo z naší strany takové nemastné neslané, zvláště v prvním poločase jsme se hodně přizpůsobyli pomalé hře hostů. Rozehrávka z obrany přes zálohu do útoku trvala velmi dlouho a Čejetice se stíhali v poklidu vracet na své pozice. Kostrbatá rozehrávka měla za následek časté chyby a horké chvilky před brankářem J. Novákem. I přes špatnou hru jsme se dokázali dostat do vedení. Z levé strany poslal přízemní centr na hranici velkého vápna P. Šotka, na centr nabíhal J. Hötzel, proti kterému vyrazil velmi daleko z branky golman hostů, míč mezi nimi propadl a dostal se k J. Firickému, který jej uklidil do odkryté branky. Ovšem zanedlouho poté soupeř po zásluze vyrovnal. Po zahrané malé domů uklouzl v prostoru penalty společně s dotírajícím útočníkem brankář J. Novák a další dobíhající hráč vstřelil vyrovnávací gól.

Druhý poločas se odehrál již v naší režii a bylo pouze otázkou času kdy a kolik branek dokážeme dát. Znovu do vedení nás dostal V. Vízek, kterému přihrál do dobré pozice po nedorozumění hostujících obránců P. Lukáš. Další šance jsme nedokázali proměnit, až přišla ona výše zmiňovaná akce na jejímž konci byla fotbalová lahůdka v podání J. Hötzela. V utkání jsme tedy zvítězili a připsali si první body do tabulky.