Dorost opět na body nedosáhl!

27.03.2011 13:18

FK Krnsko - Karbo Benátky 0:1(0:0)

Sestava: Stýskal J. - Beneš M., Křováček A., Hofman J., Lukáš P. - Knap J., Vocásek T., Hrdlička M., Váňa M. (Soumar D.) - Hötzel T. (Černý J.), Doležal P.

V utkání jsme se po většinu času bránili tlaku hostujícího týmu a podnikali nebezpečné protiútoky, ze kterých vyplynula řada slibných brankových příležitostí. Nejvíce střeleckých pokusů měl na svém kontě T. Hötzel následovaný M. Hrdličkou. Benátky měly také dost nebezpečných šancí, které se ovšem dařilo obraně, často s vypětím všech sil, eliminovat. Jediná branka utkání padla po sporné situaci, kde v souboji před naším pokutovým územím došlo k faulu a většina diváků se domnívala, že na našeho hráče. Sudí však viděl zákrok opačně. Paradoxem je, že náš hráč byl po zákroku nucen střídat. Ze standardky se hosté trefili a mohli se radovat z darovaného gólu. Další sporná nebo spíše zmatená situace se přihodila před soupeřovým pokutovým územím. Hosté se dopustili faulu, byl nařízený volný přímý kop - na tom ještě nic divného není, ale následné jednání krajského sudího již ano. K míči se v místě prohřešku proti pravidlům postavil M. Hrdlička a signalizoval, že postavená zeď je příliš blízko, načež rozhodčí přiběhl a místo odkrokování správné vzdálenosti a případného posunutí zdi posunul balón cca o 1m dále od branky. Poté ještě následovalo zkorigování vzdálenosti zdi.

Benátky byly lepším týmem, ale náši dorostenci se za nic stydět nemusí, předvedli bojovný výkon a při troše štěstí mohli vstřelit i branky.

Kdo by se měl stydět je rozhodčí, ale ten se všem výtkám pouze usmívá - faktem je, že nezvládl žádný z posledních zápasů, kdy nás pískal.

Mitch