FK Krnsko "A" - Sokol Pěčice 2:2 (0:1)

23.04.2011 19:00

Nejsledovanější utkání 18. kola Okresního přeboru, ve kterém jsme se střetli s neohroženě vedoucími Pěčicemi, bohužel pro nás vítěze nemělo.

V zápase hosté hrozili zejména ze standardních situací, ale ani z jedné se nedokázali prosadit, ba myslím, že ani netrefili branku. Naše příležitosti přicházely po dlouhých nákopech za obranu, ovšem také nebylo z čeho se radovat. První slovo řekli přeci jen favorizovanější Pěčice a byla to branka ověšená řadou otazníků. Náš obránce kontroloval míč mířící za autovou čáru ve velkém vápně, když do něho velice důrazně vrazil útočník a obehrál jej, načež chladnokrevně zavěsil. Po této situaci jsme byli několik minut jako opaření. Do poločasu však zůstalo skóre 0:1.

Druha polovina začala v naší režiji, soupeř nevěděl kam dřív skočit a čím dál více řečnil s rozhodčím. Za své výlevy viděli Pěčičtí několik žlutých a dokonce červenou kartu. Červená karta byla udělena i J. Sobalíkovi, který ji viděl za faul na unikajícího kapitána hostí. V 10ti se nam kupodivu dařilo lépe, Uhlák nastřelil tyč a poté se konečně trefil V. Vízek. Branku zařídil svým důrazem M. Soumar, na hranici velkého vápna přetlačil dva bránící hráče, vystřelil, brankář jeho pokus vyrazil přímo k nohám V. Vízka, který nabídkou nepohrdl. Po úspěchu jsme nepřestávali s aktivní hrou a 5 minut před koncem byla snaha korunována druhým gólem. Živou vodou pokropený Venca Vízek vyhrál osobní souboj v rohu hřiště, prošel z levé strany do pokutového území a předložil přihrávku nabíhajícímu D. Šotkovi, ten balón nezjištně pustil za sebe, kde číhal do odkryté branky zakončující V. Míchal.  dalším vývoji jsme chtěli držet těžiště hry co nejdále od naší branky, ale plány se zhroutili v poslední minutě.

Konečný výsledek 2:2 je sice zřejmě zasloužený, ale pro nás díky prohospodařenému jednobrankovému vedení velice smutný.

 

Sestava: Novák J. - Brzák T., Tvaroh Pe.(K), Sobalík J., Soumar M. - Šotka D., Míchal V., Uhlík M., Hötzel J. (54. Janata M.) - Vízek V., Šotka P.

Diskusní téma: FK Krnsko "A" - Sokol Pěčice 2:2 (0:1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek