Krnsko "A" po dvou kolech bez bodu!!!

28.08.2011 17:00

Kopaná Karbo Benátky nad Jizerou “B“ – FK Krnsko “A“ 2:1 (1:1)

Branka: Brzák Tomáš

Sestava: Novák Jan - Brzák O., Uhlík M., Brzák T., Šotka P.(K) - Firický J., Šotka D., Míchal V., Hofman J. (65. Netušil M.) - Janata M. (45. Karela M.), Vízek V.

Nepovedený domácí vstup do soutěže jsme chtěli rychle odčinit na hřišti rezervy Benátek, kde se nám poslední dobou příliš nedaří.

Opět jsme nezachytili začátek a na soupeře se jen dívali. Vzpomeneme-li si na minulou sezónu, byly právě kvalitní začátky naší předností, proto je třeba tuto skutečnost obnovit a zlepšit, stejně jako řadu dalších faktorů. Domácí od úvodní minuty podnikali jeden útok za druhým a my se jen obtížně bránili. Útočné ataky jsme zastavovali často pouze za cenu nedovoleného zákroku, což znamenalo řadu standardních situací. Jedna taková, zahrávaná z bezprostřední blízkosti velkého vápna, skončila brankou. Po obdrženém gólu se naše hra zlepšila, načež napřáhl z velké vzdálenosti T. Brzák a překrásnou střelou vyrovnal. Poté následovala bojovná fáze utkání, ve které jsme měli více míč na kopačkách, ale k ohrožení branky to nevedlo.

Druhý poločas začal podobně, jako první končil, jen náš nápor ještě vzrostl. Opět však nedokázal nikdo z nás vymyslet něco překvapujícího, co by vedlo ke vstřelení vedoucí branky. Byl to tedy zase soupeř, který stejným hráčem a taktéž z přímého kopu rozhodl toto vyrovnané utkání. Do druhé půle nastoupil navrátilec z několikaletého hostování v SK Kosmonosy M. Karela, ale přemírou snahy si vykoledoval postupně dvě žluté karty a musel předčasně pod sprchy. Stejný osud čekal také obránce hostů, a tak se utkání dohrávalo v 10ti hráčích na každé straně.