Proč se zapojit do projektu kopeme za fotbal?

24.05.2013 17:46

 

Máme rádi fotbal, baví nás, a proto dobře víme, že nejdůležitější je nadšení a radost ze hry. Víme, že těmi, kdo dělají fotbal fotbalem, jsou lidé, kteří si ho jdou zahrát jen proto, že je baví.

Pravidla

Struktura projektu


1. Proč Gambrinus kope za fotbal?

Máme rádi fotbal, baví nás, a proto dobře víme, že nejdůležitější je nadšení a radost ze hry. Víme, že těmi, kdo dělají fotbal fotbalem, jsou lidé, kteří si ho jdou zahrát jen proto, že je baví. Jsou to lidé jako vy.

Chceme se stát partnerem vás a vašich klubů, proto jsme připravili projekt Kopeme za fotbal, v rámci kterého vás chceme nejen podpořit, ale také odměnit možností zažít unikátní fotbalové momenty. Gambrinus totiž stále věří českému fotbalu.

2. Účast v projektu

2. 1. Kdo a kdy se může zapojit?

Do projektu Kopeme za fotbal se může zapojit každý klub v kategorii mužů z vybraných OFS od nejnižší soutěže po okresní přebor (II. třída), který splní pravidla účasti v projektu.

Do projektu je možné se zapojit nejpozději do 31. 10. 2012, poté na začátku každé další sezóny.

2. 2. Podmínky zapojení do projektu

Klub, který má zájem zapojit se do projektu, musí nahlásit svou “fotbalovou hospodu”, která uzavře rámcovou smlouvu s Plzeňským Prazdrojem a do 31. 10. 2012 odebere alespoň 5 HL piva Gambrinus.

2. 3. Fotbalová hospoda

Pokud má klub na hřišti hospodu s trvalým provozem (otevřeno celoročně min. 5 dní v týdnu), považuje se tato hospoda za jeho „domácí hospodu“. Vstupní kritéria je nutné splnit v této „Domácí hospodě“, tzn. odebrat minimální požadované množství piva Gambrinus. Pokud zmíněná hospoda nemá ještě podepsanou rámcovou smlouvu s PP a.s., je nutné tuto smlouvu uzavřít, což umožní zrealizovat odběr piva a tím zapojení do projektu. Pokud je již zmíněná hospoda zákazníkem Plzeňského Prazdroje, pak stačí jen prokázat objednávku a odběr minimálního požadovaného množství sudů k zapojení do projektu. V případě, že hospoda na hřišti není nebo nemá celoroční trvalý provoz, může klub nahlásit svoji příslušnou vesnickou hospodu a splnit veškerá vstupní kritéria v této provozovně.

3. Proč se do projektu zapojit?

3. 1. Startovací balíček

Každý klub zapojený do projektu získává automaticky startovací balíček, který obsahuje sadu zápasových dresů (15 hráčských + 2 brankářské, včetně trenýrek a stulpen) od společnosti NIKE + tašku NIKE.

3. 1. 1. Sada dresů

Sady jsou vyrobeny ze 100% polyesteru a v 6 barevných kombinacích.

3. 2. Zviditelnění klubu v rámci PR a marketingových aktivit

Nejlepší z vás (jednotlivci i týmy) budou po celou dobu trvání projektu pravidelně zveřejňováni v regionálních médiích (např. nejlepší hráč, nejlepší brankář atd.).

3. 3. Exkluzivní fotbalové zážitky

Nejlepší kluby jednotlivých Makroregionů po podzimní části získávají tyto exkluzivní fotbalové zážitky:

Makroregion 1

1. - 5. místo Den s trenérem Gambrinus ligy
6.- 10. místo VIP návštěva utkání Gambrinus ligy
11.- 20. místo Jednorázové vstupenky na utkání Gambrinus ligy pro celý tým.

Makroregion 2

1. - 7. místo Den s trenérem Gambrinus ligy
8. - 14. místo VIP návštěva utkání Gambrinus ligy
15. - 21. místo Jednorázové vstupenky na utkání Gambrinus ligy pro celý tým.

Makroregion 3

1. - 4. místo Den s trenérem Gambrinus ligy
5. - 8. místo VIP návštěva utkání Gambrinus ligy
9. - 12. místo Jednorázové vstupenky na utkání Gambrinus ligy pro celý tým.

Nejlepší kluby v rámci celé soutěže (podzimní i jarní část dohromady) získávají následující exkluzivní fotbalové zážitky:

Makroregion 1

1. - 5. místo Přátelské utkání s týmem Gambrinus ligy + 5 sudů Gambrinus Originál 10°
6. - 10. místo Zahajovací party sezony (5 sudů Gambrinus Originál 10° a grilované selátko)
11. - 15. místo 5 sudů 50 l Gambrinus Originál 10°

Makroregion 2

1. - 7. místo Přátelské utkání s týmem Gambrinus ligy + 5 sudů Gambrinus Originál 10°
8. - 13. místo Zahajovací party sezony (5 sudů Gambrinus Originál 10° a grilované selátko)
14. - 18. místo 5 sudů 50 l Gambrinus Originál 10°

Makroregion 3

1. - 4. místo Přátelské utkání s týmem Gambrinus ligy + 5 sudů Gambrinus Originál 10°
5. - 6. místo Zahajovací party sezony (5 sudů Gambrinus Originál 10° a grilované selátko)
7. - 8. místo 5 sudů 50 l Gambrinus Originál 10°

3. 4. G-katalog

Získané body v rámci soutěže si navíc můžete vyměnit za věcné ceny z G-katalogu (kompletní přehled zboží naleznete na zadní straně tohoto manuálu). Ceny je možné objednat kdykoliv v průběhu sezóny e-mailem, ve kterém je potřeba uvést jméno, příjmení a telefon kapitána týmu, název klubu, název ceny a její množství. E-mail musí být odeslán z adresy, která byla nahlášena při zapojení se do soutěže. E-mailovou adresu lze v průběhu soutěže změnit. Změnu je však třeba nahlásit písemně. Body použité na nákup cen z G-katalogu v průběhu sezóny nesnižují bodové hodnocení pro získání exkluzivních fotbalových zážitků.

4. Pravidla účasti v projektu

4. 1. Povinnosti klubů

  • Zvolit si kapitána svého klubu, který s námi bude ohledně projektu komunikovat.
  • Odehrát všechna venkovní soutěžní utkání (netýká se pohárových) v dresech projektu.
  • Umožnit případné umístění reklamních formátů Gambrinusu na příslušenství hřiště a neumožnit využití těchto ploch konkurenčním značkám v oblasti výroby a prodeje piva.
  • Zasílat informace o utkání formou SMS ve tvaru soupeři, výsledek utkání, (výsledek poločasu), střelci branek, kdo nastoupil v dresech projektu, podpis a klub na telefonní číslo uvedené v bodu 6 tohoto materiálu.
  • Nejméně 1x v sezóně zapózovat pro společnou fotografii pro marketingové účely.
  • Zajistit práva na využití hráčů klubu pro marketingové účely a propagaci projektu.

4. 2. Detaily o dresech

Na přední straně dresů je umístěno logo projektu a výrobce, proto zde nesmí být umístěna reklama jiného partnera vyjma loga klubu. Na zadní části dresu, rukávech nebo trenýrkách může klub umístit jména hráčů nebo reklamu svého libovolného partnera s výjimkou reklamy konkurenční značky v oblasti výroby a prodeje piva. Ta nesmí být umístěna na žádné části dresu! Na dresech se kromě přidání log partnerů a jmen hráčů nesmí provádět žádné další změny!

4. 3. Nadstavbová část (celosezónní soutěž)

Soutěž je navazující částí projektu. Mohou se jí zúčastnit pouze kluby zapojené do projektu Kopeme za fotbal. Účast v soutěži je na dobrovolné bázi a není tudíž podmínkou pro zapojení se do projektu. V soutěži klub získává body za sportovní část a nákup piva Gambrinus. Ty může vyměnit kdykoliv v průběhu sezóny za věcné ceny z G-katalogu (viz. článek 3.4.). Na nejlepší kluby po podzimní části a nejlepší kluby celkově čekají ceny v podobě exkluzivních fotbalových zážitků (viz článek 3. 3.). Soutěž probíhá na celosezónní bázi vždy od prvního do posledního soutěžního kola vaší soutěže. Získané body nelze mezi jednotlivými ročníky převádět.

5. Kritéria hodnocení

5. 1. Sportovní část

Název kategorie Poznámka Počet bodů
Vítězství ve venkovním utkání Maximální počet bodů za sezónu je 39. 3 body
Vítězství v domácím utkání Maximální počet bodů za sezónu je 26. 2 body
Remíza ve venkovním utkání Maximální počet bodů za sezónu je 13. 1 bod
Odehrání domácího utkání v dresech projektu Maximální počet bodů za sezónu je 39. 3 body
Neodehrání venkovního utkání v dresech projektu Maximální počet trestných bodů za sezónu je -39. -3 body
Ostatní Zaslání informací o utkání, fotografie z utkání/oslavy po utkání. Maximální počet bodů za sezónu je 13. 1 bod

5. 1. 1. Koeficienty přepočtu

V případě, že klub hraje v soutěži s jiným počtem účastníků než 14, resp. hraje méně utkání než 26 za sezónu, bude jeho výsledný bodový stav vynásoben příslušným koeficientem (např. 1,18 pro 12 týmů, resp. 22 utkání, apod.).

5. 2. Pivní část

Název kategorie Poznámka Počet bodů
Sbírání víček od piva Víčka je možné sbírat od piva Gambrinus Originál 10°, Gambrinus 11° Excelent a Gambrinus Premium, maximální počet bodů za sezónu je 280. 4 body za každých 100 nasbíraných víček
Čepování sudů piva Gambrinus Originál 10° při utkání - 50l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 120. 8 bodů za každý 50l sud
Čepování sudů piva Gambrinus 11° Excelent při utkání - 50l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 135. 9 bodů za každý 50l sud
Čepování sudů piva Gambrinus Premium při utkání - 50l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 150. 10 bodů za každý 50l sud
Čepování sudů piva Gambrinus Originál 10° při utkání - 30l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 75. 5 bodů za každý 30l sud
Čepování sudů piva Gambrinus 11° Excelent při utkání - 30l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 90. 6 bodů za každý 30l sud
Čepování sudů piva Gambrinus Premium při utkání - 30l Do soutěže se započítávají pouze sudy piva Gambrinus, maximální počet bodů za sezónu je 105. 7 bodů za každý 30l sud

* Za čepování sudů piva lze za sezónu získat maximálně 150 bodů.

5. 2. 1. Pravidla pivní části

Během nadstavbové části ke každému týmu nejméně jednou za tři měsíce přijede obchodní zástupce Gambrinusu, který odebere a přepočítá soutěžní víčka. Finální výsledek zaokrouhlí na celé stovky, vždy však dolů, nikoliv podle pravidel matematiky. Každý klub se s ním může osobně domluvit na jiné frekvenci počítání – kratší/delší.

Aby byly sudy započítány do soutěže, je potřeba vždy předem nahlásit, při kterém utkání ho/je chcete využít (jak pro diváky, tak i pro vlastní potřebu) a v jakém počtu, a to telefonicky ve všedních dnech od 9:00 do 17:00 nebo na e-mailové adrese (viz. kontaktní informace).

Sudy můžete nakupovat v prodejnách v sekci Obchody. Kopii dokladu o koupi následně zašlete na emailovou nebo poštovní adresu v kontaktech a následně vám budou připsány body na vaše bodové konto. Není nutné zasílat doklady po každém nákupu. Všechny doklady můžete zaslat najednou, nejpozději však do 1 týdne po skončení posledního kola vaší fotbalové soutěže.

Pokud nakoupíte méně sudů, než jste nahlásili, započte se pouze počet opravdu zakoupených sudů.

Pokud nakoupíte více sudů, než jste nahlásili, započte se nahlášený počet sudů.

Sudy piva je možné využít pouze při nahlášených fotbalových utkáních! Na těchto utkáních budou probíhat namátkové kontroly.

6. Kontaktní informace:

Veškeré informace související s projektem získáte:

Tel: 606 757 616 (ve všedních dnech od 9 do 17 hodin)

Email: info@kopemezafotbal.cz