Trénuj sám !

11.02.2012 13:38

 

Fotbalový trénink

Kompenzační a kondiční trénink

Týmový trénink fotbalistů bývá z velké části zaměřen pouze na zvyšování výkonu a ladění aktuální herní formy. Při zápase a tréninku zcela jistě dochází k jednostrannému přetěžování určitých svalových skupin. Ty je nutné následně kompenzovat speciálními cviky. Ty nejen, že preventivně chrání hráče před zraněními, ale zároveň vylepšují celý herní projev díky zlepšené pohyblivosti a síle svalů. Celý organismus začíná rychleji regenerovat únavu a fyzická kondice tak zůstává na vysoké úrovni.

Z pohybové analýzy fotbalistů víme, že u většiny z nich dochází převážně ke zkrácení posturálních svalů dolních končetin, bederních vzpřimovačů páteře a k oslabení svalů břišních, hýžďových a mezilopatkových. Hra hlavou a osobní souboje kladou zase velké nároky na svaly krku a svaly šíjové. Velké námaze jsou také vystaveny svaly chodidel.

Na základě této kineziologické analýzy zatížení pohybového aparátu fotbalisty je pro Vás připraventrénink kompenzačních cviků a trénink fyzické kondice a síly. Trénink speciálně zaměřených cvičení, je dnes již nedílnou součástí kvalitní přípravy každého fotbalového týmu.

Jak to probíhá

Po přijaté objednávce tréninku Vás kontaktuji ohledně dalších organizačních záležitostí.

Trenéři

Cena

Kompenzační a kondiční trénink "určeno pro týmy" (po domluvě i pro jednotlivce)

1 trénink 1 000 Kč
5 tréninků 4 500 Kč
10 tréninků 9 000 Kč

Jak si trénink objednat?

Kontaktujte přímo trenéra, se kterým se domluvíte na termínu a dalším postupu na emailové adrese: kroupa@trenujsam.cz.

Osobní herní trénink

Využij jedinečnou příležitost zažít svůj individuální fotbalový trénink! Tvými trenéry budou stále aktivní profesionálové z první a druhé fotbalové ligy. Po vzoru nejlepších evropských klubů a jejich způsobu vedení tréninku, je zřejmé, že herní činnosti brankáře, obránce, záložníka a útočníka jsou odlišné. Každý hráč v týmu plní svou jedinečnou roli a vyžaduje tak speciálně zaměřený trénink. Máš možnost mít svého osobního trenéra. Trénink sestavený přímo Tobě na míru, zlepší Tvůj herní projev v týmu. Udělej pro sebe něco navíc. Trénuj sám a buď o krok lepší než ostatní!

Trénink připravujeme pro všechny věkové kategorie a nabídku mohou využívat i hráčky fotbalu. Místo trénování, bude přes zimní období v areálu Boby centra na umělé trávě. Od jara 2012 bude pro vás připravena travnatá plocha.

Jak to probíhá

Trenér se během tréninkové jednotky věnuje pouze Tobě. Prvními kroky jsou stanovení aktuální zápasové formy a diagnostikování Tvých herních dovedností. Společně rozebereme cíle, kterých chceš dosáhnout a domluvíme si termíny pravidelných tréninků.

Samotné tréninky jsou koncipovány na moderních tréninkových metodách. Již po prvním tréninku, trenér vypracovává osobní tréninkový plán. Trénink pak zahrnuje nácvik těchto fotbalových dovedností : kličky, řešení situací 1 na 1, zpracování míče, pohyb a výběr místa na hřišti, střelba pod časoprostorovým tlakem, kombinační přihrávka na jeden dotek, periferní vidění ve vápně apod. Trénink brankářů je zaměřen na individuální brankářské techniky s míčem, obratnost a akrobacii, techniku chytání míče, reakční rychlost, trénink maximální koncentrace, rychlé rozhodování se a řešení situací ve vápně, komunikaci se spoluhráči, hru nohama a mnoho dalších.

Cena

Osobní herní trénink "určeno pro 1 až 3 hráče"

1 trénink 900 Kč
5 tréninků 3 750 Kč
10 tréninků 7 000 Kč
20 tréninků 13 000 Kč

www.trenujsam.cz/kategorie/fotbal